Forældreinformation

 

Jeg er godkendt af kommunen som en privat pasningsordning, det vil sige at kommunen fører tilsyn som var det en kommunal dagpleje. Den private pasningsordning er også omfattet af ordningen om søskenderabat.

I 2020 udgør forældrenes egenbetaling 2.000 kr. samt et månedligt tilskud på 5.233 kr hvorefter den samlede pris tilsvarer 7.233 kr.

Den samlede pris overføres til min konto pr sidste hverdag i måneden. Der betales hver måned også selvom jeg er syg eller holder ferie og der gives ikke refusion, når forældrene holder ferie eller har barn syg. I tilfælde af sygdom eller ferie hvor det er umuligt selv at passe, samarbejder jeg med Jane Andersen som også er en privat pasningsordning i Nexø. Prisen hos mig er inklusiv kost. I skal dog som forældre selv medbringe: Bleer, skiftetøj og barnevogn til at sove i.

 

Åbningstider:

Mandag - torsdag: 06.30 - 16.15
Fredag: 06.30 - 15.30

Åbningstiderne er meget fleksible. Hvis andet ønskes kan dette aftales.

I tilfælde af at jeg bliver syg, vil jeg sende en SMS hurtigst muligt. Bliver børnene syge i løbet af dagen kontakter jeg jer pr telefon. Jeg modtager ikke børn om morgenen som har fået panodil. 

Forældrene i Pias private pasningsordning vil en gang om året modtage min ferieplan, således at det er nemmere for jer, at planlægge ferie herefter. Jeg holder lukket alle helligdage. Der tages forbehold for eventuelle ændringer samt akutte "feriedage" i forbindelse med dødsfald i familien.

Jeg har også tegnet en erhvervsansvarsforsikring, derudover er vores hjem 100 % røgfrit og vi har heller ingen kæledyr.