Hvem er Pia Sørensen?

Mit navn er Pia Sørensen, jeg er 48 år og gift med Jens. Sammen har vi Christoffer og Caroline som i dag bor i København. Christoffer arbejder som konsulent i PwC mens Caroline studerer Jura på Københavns Universitet.


Jeg er vokset op på Bornholm, men valgte senere hen at flytte til Sjælland, hvor jeg fik et job i en integreret institution i Taastrup. I år 2006 flyttede hele familien tilbage til Bornholm, hvor jeg samme år startede som kommunal dagplejer. Et job som jeg var rigtig glad for.


I 2010 blev jeg spurgt om at være med til at starte en privat vuggestue op, en meget svær beslutning jeg skulle tage stilling til.

Men på grund af faldende børnetal, var der ikke mange børn tilbage i den kommunale dagpleje og jeg var derfor med til at starte vuggestuen op.

Det var på mange måder også spændende.


Vuggestuen gik konkurs d. 19 december, 2015. Jeg blev herefter opfordret til at starte op som privat dagplejer, og da jeg har savnet mit gamle job var der ikke langt til handling.


Jeg glæder mig til igen, at åbne mit hjem for børn og forældre. I er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der mere I vil vide.

 

Nedenfor ses billeder af huset, samt af Pia Sørensen.